Home » Grote maten kleding Breda Bel nu » 0165 - 511 761

Voor grote maten kleding met klasse nabij Breda

 

Op zoek naar grote maten kleding in of rond Breda?

Wilt u grote maten kleding in de regio Breda gaan kopen? Dan nodigen wij u uit eens een bezoek te brengen aan Gebr. Karremans Dames- en Herenkleding, uw specialist in grote maten kleding in de regio Breda. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van prachtige kleding, ook mensen die een maatje meer hebben. Wij bieden dan ook een indrukwekkende collectie grote maten kleding. Wij zijn gevestigd in Oud Gastel. U vindt ons aan de Dorpsstraat 1.

Grote collectie

Binnen ons ruime assortiment vindt u een grote collectie grote maten kleding. Doordat wij onder meer vanuit Breda zeer goed te bereiken zijn, komen onze klanten vaak uit diverse plaatsen in de regio voor onze kleding. Binnen West-Brabant mogen wij ons dan ook wel de specialist in grote maten kleding noemen.

Ruime ervaring

Wij hebben onze zaak opgericht in 1970 en hebben onze winkel door de jaren heen steeds verder ontwikkeld. Bij ons vind u collecties voor jong en oud, voor heren en dames en van modern tot klassiek. Komt u met de auto? U kunt zowel voor als achter de zaak gratis parkeren.

Contact

Wanneer u op zoek bent naar een professionele kledingwinkel voor grote maten, dan bent u bij ons gegarandeerd aan het juiste adres. Als ervaren kledingzaak, met een ruime collectie grote maten kleding, zijn wij u graag van dienst met passende kleding van hoge kwaliteit. Wilt u meer weten? Bel dan naar 0165 – 511 761. Wij informeren en adviseren u altijd graag.


Interessant?

Meer interessante paginas: Dameskleding Roosendaal - Grote maten kleding Breda - Kleine maten dameskleding - Kleine maten herenkleding - Damesmode Roosendaal - Mode voor ouderen - Herenmode Roosendaal - Grote maten kleding Roosendaal - Kleding Oud Gastel - Grote maten mode Roosendaal